Kıvanç Tatlıtuğ’a komşu olan Çağatay Ulusoy, İzmir’deki villa için kesenin ağzını açtı

Yeni dizi projesi Yeşilçam ile ekranlara dönmeye hazırlanan yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, İzmir’de 6 milyon TL değerinde villa satın aldı. İstanbul’da yakın dostu Kıvanç Tatlıtuğ ile komşu olan Ulusoy, İzmir’deki villasını elden geçirmesinin ardından yeniden satışa çıkaracak.

Çağan Irmak’ın yönettiği, Blu TV’de yayınlanacak olan 1960’lar Türkiye’sinin anlatıldığı ‘Yeşilçam’ dizisinde Afra Saraçoğlu, Ayta Sözeri, Nilüfer Açıkalın ve Yetkin Dikinciler gibi isimlerle rol alaca olan Çağatay Ulusoy, kazancını gayrimenkule yatırdı.

Milliyet’te yer alan habere göre, İzmir’de müstakil bir ev alan oyuncu, bunun için 6 milyon TL ödedi. Oyuncu, 4 artı 1 havuzlu villasını baştan aşağı yeniledikten sonra satışa çıkaracak.

blank

KIVANÇ TATLITUĞ’A KOMŞU OLDU

Her ay 16 bin TL kira ödemekten bıkan Çağatay Ulusoy, yakın arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ’un da evinin olduğu Kemerburgaz’daki siteden ev baktı. Yakışıklı oyuncu, gözüne Kıvanç-Başak Tatlıtuğ çiftinin yaşadığı gibi kütük evlerden birini kestirdi. 30 yaşındaki Ulusoy’un baktığı evin fiyatının ise 5 milyon TL olduğu öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.