Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Tatlıtuğ balayından döndü

Paris’te 19 Şubat’ta kıyılan nikâhın ardından Hawai’ye balayına giden Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, dün saat 17.30’da Türkiye’ye döndü.

Ünlü çift, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali’nde görüntülendi. Hawaii’de Andaz Maui at Wailea adlı balayı otelinde tatil yapan çiftin bronz halleri dikkat çekti.

Annesi Nurten Tatlıtuğ’un, Dizer’i istemediği iddialarını yalanlayan Tatlıtuğ “Çok yazıldı, çizildi, bunları konuşmaya gerek yok. Hiçbir anormal durum yok, her şey kontrol altında. Onlar özel konular” dedi.

Tatlıtuğ, gazetecilerin “Hayırlı olsun” dileklerine teşekkür ederek, “Güzel bir tatil yaptık. Keyifli geçti” yanıtını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.