Kıvanç Tatlıtuğ, adrenalin tutkusunu tatile de yansıttı

Çöl aslanı Kıvanç Tatlıtuğ…

Ekstrem sporlara olan tutkusuyla bilinen Kıvanç Tatlıtuğ, konu tatil olunca da tercihini adrenalinden yana kullandı.

Profesyonel dalgıç olan, kaptanlık ehliyeti bulunan, motosiklet sevdasıyla bilinen ve son olarak da kendisine aldığı go-kart aracıyla yarışlara hazırlanan yakışıklı oyuncu, Mayıs ayı için kendisine ilginç bir tatil rotası belirledi. Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ve bir grup arkadaşıyla Ürdün’deki Ram Vadisi’nin yolunu tutacak.

Ünlü oyuncu, UNESCO’nun Dünya Mirasları Listesi’nde bulunan vadide çölün ortasında dizayn edilen ve çadırı andıran evlerde kalacak. Geceliği 650 lira olan ‘Sun City Camp’ adlı tesiste konaklayacak olan Kıvanç Tatlıtuğ, burada vahşi yaşamı da yakından görme fırsatı bulacak. Ürdün tatilinde kamp hayatı yaşayıp çölde safari de yapacak olan Kıvanç Tatlıtuğ, ardından da Kızıldeniz’e giderek tutkunu olduğu denizaltının eşsiz güzelliklerini görecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.