Kitap tutkunları Temmuz’da D&R’da buluşuyor!

Kültür, sanat ve eğlence ürünleriyle, okuyan ve keşfeden bir toplumun oluşumuna katkıda bulunan D&R, kitap kampanyalarıyla kitap tutkunlarının yüzünü güldürüyor.

Temmuz ayı boyunca geçerli olacak kampanyalar; ikinci kitaba %50 indirim, çocuk kitaplarında %25 indirim ve minikitaplarda 3 al 2 öde avantajlarını tüketicilere sunuyor.

İkinci kitap %50 indirimli…!

İndirim kampanyası kapsamında, D&R dünyasındaki binlerce kitap ikinciye yüzde 50 indirim fırsatıyla okurları bekliyor. 60 yayınevine ait, birbirinden farklı ve ilgi çekici içeriklere sahip kitaplardan alanlar, ikinci kitaba %50 indirimle sahip olma fırsatı yakalıyor!

Çocuk Kitaplarında %25 indirim…!

Kitap kurdu çocuklar yazı mutlu geçiriyor! D&R’ın çocuklar için hazırladığı kampanya kapsamında D&R’da sunulan seçili çocuk kitapları % 25 indirimli alıyor.

Minikitaplarda 3 al 2 öde…!

Aynı zamanda Can Yayınları’nın Minikitaplarında 3 al 2 öde kampanyası da okurlarla buluşuyor. D&R’ı ziyaret eden kitapseverler, alışıldık kitap formatını çok daha kolay okunur ve taşınır hale getiren bir konsept sunan Minikitaplar’a indirimli sahip oluyor.

Tüm kampanyalara ek olarak D&R mağazalarında Garanti Bonus kartlarıyla 200 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, 50 TL D&R Bonus kazanıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.