Burak Özçivit, Beyrut’ta depoda mahsur kaldı!

Burak Özçivit, Romanya ve Kazakistan’dan sonra Beyrut’a iş gezisi için gitti. Özçivit, bir AVM’de hayranlarının yoğun ilgisinden dolayı mağaza deposunda bekletildi. garaj kapısından girmek zorunda kaldı. İzdihama neden olan ünlü oyuncu, Lübnan askerlerinin müdahalesiyle dışarı çıkabildi.

Kazakistan’dan sonra Beyrut’ta iş gezisine çıkan Burak Özçivit, bir AVM’ye binlerce hayranının kendisini görmek için gelmesi izdihama neden oldu.

AVM’ye ön kapıdan girmek isteyen oyuncu, hayranlarının yoğun ilgisinden dolayı garaj kapısından girmek zorunda kaldı. Garaj kapısından giren Özçivit, yoğun ilgiden dolayı zor anlar yaşadı.

Ünlü oyuncu, kalabalıkta mahsur kalınca bir mağazanın deposuna kaçırıldı. 2 saat depoda mahsur kalan Özçivit, Lübnan askerlerinin müdahalesiyle dışarı çıkabildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.