“Kitap Hediye Günü” D&R kitap sevgisini tüm Türkiye ile paylaşıyor

Kültür, sanat ve eğlence ürünleriyle okuyan ve keşfeden bir toplumun oluşumuna katkıda bulunan D&R, Herkese Kitap Vakfı işbirliğiyle ve kitap okumayı teşvik etmek ve sevdirmek amacıyla kitap bağışı projesini hayata geçiriyor.

Proje kapsamında okuduğu kitabı D&R mağazalarındaki Kitapcan kumbaralarına getirenler, başkalarına da ışık oluyor! Proje ile 100 bin kitap toplanması ve ihtiyacı olan okullara kütüphane yapılması amaçlanıyor.

Kültür ve sanat sevgisini toplumun her katmanına aşılamak için yola çıkan D&R, Herkese Kitap Vakfı ile ortak bir projeye imza attı. Okuduğu kitaplarla bir başkasının dünyasını aydınlatmak isteyen herkesin katılabileceği kampanya kapsamında sevdiği kitaplarını başkalarıyla paylaşmak isteyenler, kitaplarını D&R mağazalarında bulunan Kitapcan kumbaralarına bırakıyor. Böylelikle kitap sevgisinin yaygınlaştırılmasına destek oluyor. Proje kapsamında 100 bin kitap toplanması ve ihtiyacı olan okullara kütüphane yapılması amaçlanıyor.

blank

Dünyada bir ilk olan “Kitap Hediye Günü” kapsamında geliştirilen sosyal sorumluluk projesi ile Türkiye’de kitap okumayı sevdirmek ve ihtiyaç sahiplerine kitap ulaştırmak hedefleniyor. İnsanların birbirlerine kitap hediye etme alışkanlığı kazanmasını sağlamak, kitap hediye etmenin mutluluğunu yaşatmak amacıyla hayata geçirilen projeye kitaplarını bağışlayanlar, okuyan bir Türkiye’nin oluşmasına ve ihtiyacı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.