Kısmetse Olur’da İlk Eleme Heyecanı Yaşandı

Kanal D’nin, yapımını Production House’un üstlendiği, yeni programı Kısmetse Olur’da ilk eleme heyecanı yaşandı. Damatlar evinde Serhan ve Emre yarışmacılar tarafından dokunulmazlık aldıkları için evde kalmaya hak kazanırken, geriye kalan dört damat adayından Ercan eve veda eden isim oldu.

Gelinler evinde de eleme heyecanı devam etti. Gelinler evine girdiği günden bu yana yarışmacılarla yıldızı barışmayan Ayşenur eve veda eden gelin adayı oldu.

KISMETSE OLUR’ DA İKİ YENİ YARIŞMACI….

Kanal D ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışması Kımsetse Olur tüm hızıyla devam ediyor. Gün geçtikçe rekabetin arttığı ve her bölümde yeni sürprizlerin yaşandığı programa iki yeni yarışmacı katıldı. Yeni damat adayı Eser West, 25 yaşında, İngilizce Öğretmenliği yapıyor ve Spor yapan, dünyayı gezmek isteyen, açık sözlü kadınlardan hoşlanıyor.Yeni gelin adayı Cansel Çördük ise 20 yaşında ve üniversite öğrencisi. Kararlı, dengeli, dürüst ve maddi olarak güçlü erkeklerden hoşlanıyor.

Ercan ve Ayşenur’un elenmesinden sonra evde neler yaşanacak? Yeni gelen yarışmacılara diğer yarışmacıların tepkisi ne olacak?

Hepsi ve daha fazlası

hafta içi her gün saat 12.45, Büyük Finali ile her cumartesi 23.15’de Kanal D’de. Sakın Kaçırmayın

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.