Mehmet Aslantuğ isyan etti

‘Aşkın Kokusu’ dizisinde evlatlık aldığı oğlunun sevgilisine aşık olan bir babayı canlandırmaya hazırlanan Mehmet Aslantuğ, hakkında çıkan haberlere açıklık getirdi.

Yıllar önce Aşk-ı Memnu’dan gelen teklifi “Çarpık ilişkilerin yaşandığı dizilerde olmam” diyerek reddettiği iddia edilen usta oyuncu, konuya açıklık getirdi.

Arzum Onan, eşi Mehmet Aslantuğ’un açıklamalarını Instagram sayfasında takipçileriyle paylaştı.

Sözler ve Gerçekler…

Nasıl anlatacağımı bilemiyorum! Üstelik zamansız da buluyor, bu acılı günlerde böyle bir şey konuşmak istemiyorum; ama ağrıma gidiyor, başedemiyorum.

Hayatın her alanında pusuya yatmış insanlarla boğuşuyoruz! Yıllar önce benim kurmadığım bir cümleyi kullanıp, şimdi de onun üzerinden haysiyet cellatlığı yapanlar var! Birbirini kovalayan başlıklarla sözde haber yapanlar!

“Sözünü çabuk unuttu”,”Para için ilkelerinden vazgeçti”, “Tükürdüğünü yaladı” vs…

Birkaç yıl önce, sürekli ısıtılıp servis edilen ‘Boşanıyorlar’ haberi yapılınca yeniden, “Gündem düşkünü değilim. Dolayısıyla da magazine bu tür haberlerle sürekli konu olmaktansa; ‘Binbir Gece’, ‘Aşk-ı Memnu’ gibi ilgi görmüş dizilerde oynar, üstüne de para alırdım” diye yanıtlamıştım.

Ertesi gün şöyle bir manşet attılar:

“Aile huzurumu bozmamak için ‘Binbir Gece’ ve ‘Aşk-ı Memnu’ gibi çarpık ilişkilerin yaşandığı dizileri kabul etmiyorum.”

Şimdi de masa başında yazılan ama bana ait olmayan bu ‘ucuz’ cümle üzerinden adam asmaca oynayanlar var!

Gözlerinizin içine bakıp, haykırarak tekrar ediyorum. Bu işlerin adını kullanarak böyle bir cümle kurmadım! Şu doğrudur: Daha derinlikli öyküler istedim, evet! Basit denklemlere itirazım oldu, evet! ama özel hayatım için değil, kamu yararı için!

İtiraf ediyorum, YANILMIŞIM! Hesap mı soracaksınız? Benden değil, reytinginizden sorun; izleyicinizden sorun! Yetiyorsa yüreğiniz, yetiyorsa kaleminiz halkınızdan hesap sorun!

Böyle bir zamanda bu açıklamaya mecbur bırakıldığım için; alçakça saldırıda hayatlarını kaybeden kardeşlerimizden, ailelerinden ve ülkemden özür dilerim…

Mehmet Aslantuğ

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.