Kıbrıs’ta yeni yıl eğlencesi Tarkan ile zirve yaptı!

Tarkan 2024’e Kıbrıs’da ‘merhaba’ dedi. Yılbaşı gecesi Kıbrıs Concorde Luxry Resort Hotel’de sahneye çıkan sanatçı, hareketli repertuvarıyla 2024’e keyifli bir “merhaba” dedi.

Sahne performansı , dansları , ve şarkılarıyla Kıbrıslı sevenlerine ve hayranlarına unutulmaz bir Yılbaşı gecesi yaşattı.

blank

MUHTEŞEM BİR YIL DİLEDİ

Birbirinden şık iki farklı kostüm giyen sanatçı ayrıca sahne performansına danslarıyla renk kattı. 2023’ün son saniyelerinde Tarkan saatler tam olarak 24:00 gösterirken sahnede saati göstererek “ Artık dünyada Barış istiyorum , kavgasız ve savaşsız bir dünya istiyorum “ diyerek sevenlerinin yeni yılını sahnede karşıladı.

Tarkan’ı dinleyenler arasında K.K.T.C Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Ünlü oyuncu ve yapımcı Hamdi Alkan , Türkiye’nin ünlü Modacısı Çiğdem Akın, davetliler arasında yer aldı.

YOĞUN İLGİYE DAYANAMADI

Sevenlerinin yoğun ilgisine dayanamayan dünya starı Tarkan, Tekrar sahneye gelerek unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.