Keren Bürsin ve Hande Erçel ödüle doymuyor

Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncuları Keren Bürsin ve Hande Erçel Girne Amerikan Üniversitesi Golden Wıngs Dıjıtal İçerik Ödül törenine katıldı. İkili tören öncesi basın mensuplarının sorularını cevapladı.

YouTube video

Bir süredir aşk yaşayan ve bunu artık saklamayan, Keren Bürsin ve Hande Erçel ödül törenine el ele geldi. Gazetemag Tv’nin sorularını cevaplayan ikili, aralarında geçen diyaloglarla muhabirlere keyifli anlar yaşattı.

Erçel, “Uzun zamandır böyle bir kalabalığın içine giriyorum. Burada olduğum için mutluyum” dedi.

Basın mensuplarının “Aşkın mimari kim?” sorusunaysa Bürsin, “Aşkımızın ortak mimarları var” cevabını verdi. Röportaj sırasında Kerem Bürsin’in sevgilisi Hande Erçel’e uzun uzun aşk dolu bir şekilde bakması ise dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.