Kenan Işık’ın sağlık durumunda az da olsa iyileşme var

Sosyal medyada öldüğü yönünde iddialar ortaya atılan ünlü sunucu Kenan Işık’ın sağlık durumunda az da olsa iyileşme var.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada öldüğü yönünde haberler çıkan ünlü sunucu Kenan Işık’ın durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

VEFAT ETTİĞİ İDDİASI GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞMÜŞTÜ

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar twitter adresinden Kenan Işık’ın vefat ettiğini duyurmasının ardından ünlü sunucunun sevenleri kahroldu. Bu paylaşımın ardından Işık’ın aile yakınları ünlü oyuncunun sağlık durumunda herhangi bir değiklik olmadığı ve hayatta olduğu açıklamasını yaptı.

AZ DA OLSA İYİLEŞME VAR

Hastaneye yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre; Kenan Işık’ın sağlık durumunun az da olsa iyiye gittiği ancak bunun umut verici bir gelişme olarak yorumlanmaması gerektiği belirtildi. Ünlü sunucunun başından ayrılmaya yakınları, doktorlardan gelecek iyi haberi dört gözle bekliyor.

KENAN IŞIK NASIL RAHATSIZLANMIŞTI?

Kenan Işık, 1,5 yıl önce saunadan çıkarken, ayağının kayması sonucu yere düşmüş ve başını sert bir zemine çarpmıştı. Yaşanan talihsiz kazanın ardından Işık, hemen Amerikan Hastanesi’ne kaldırılmıştı. 3,5 saatlik ameliyatın ardından ise yoğun bakım servisinde tedaviye alınmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.