Caner Erkin 2.6 milyonluk hisse senedi alıyor

İşadamlarına 1.8 milyon adet hisse satan Fenerbahçe, bugün de oyunculara satış yapacak.

Caner Erkin 2.6 milyon liralık hisse alırken, tüm satıştan iki haftada 135 milyon TL gelir sağlanacak.

Geçen hafta 1 milyon 860 bin adet hisse senedini Ferit Şahenk, Ali Koç, Murat Ülker, Cihan Kamer, Abdullah Kiğılı, Ethem Sancak, Nihat Özdemir ve Acun Ilıcalı gibi isimlere satarak 76.5 milyon TL gelir elde eden Fenerbahçe, yarın yeni bir satış operasyonuna imza atacak. Kulüp bu kez 1 milyon 420 bin adet hisse satarak sermayesini 28 milyon 280 bin liraya çıkaracak.

Söz konusu hisseler 41.14 liradan satılacak ve 58.5 milyon TL gelir elde edilecek. Böylece Fenerbahçe hisse satışlarından iki haftada 135 milyon TL gelir elde etmiş olacak. Satış sonrasında halka açıklık oranı yüzde 29.39’dan 32.93’e çıkarken, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün şirketteki payı yüzde 70.61’den 67.07’ye gerileyecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.