Kenan İmirzalıoğlu: İnternet dizilerinde mantıklı çalışma koşulları var

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, önceki gün Bebek’teki spor salonuna girerken görüntülendi.

Bir süredir ekranda olmayan oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, “Reyting korkunuz var mı?” sorusuna, “20 yıldır, Allah’a şükür öyle bir korkum olmadı. Esas olan, sektörün yaşaması, reyting değil. Amerika’dan sonra en çok dizi ihraç eden ülkeyiz, ama bu da düşmeye başladı. ‘Pasta dilimimiz neden azalıyor?’un derdine düşmeliyiz” cevabını verdi.

Dizilerin geleceğini artık dijitalde gördüğünü söyleyen İmirzalıoğlu, “İnternet dizilerinde mantıklı çalışma koşulları var. Ön hazırlığı daha iyi yapılıyor. Bu tip işlerimizi yurt dışına satmamız daha mümkün. Sektör yaşarsa, hepimiz yaşarız. 140 dakika içerisinde işi yetiştirmek, başlı başına bir işçilik. Bir de bunun üzerine sanatını koymak çok zor oluyor” açıklamasını yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.