Kobe Bryant ve kızı Gianna’nın cenazesinin tarihi belli oldu!

Los Angeles Times, helikopter kazasında hayatını kaybeden Kobe Bryant ve kızı Gianna’nın cenaze törenlerinin 24 Şubat’ta yapılacağını öne sürdü.

Helikopter kazasında hayatını kaybeden NBA efsanesi Kobe Bryant ve 13 yaşındaki kızı Gianna’nın cenaze törenlerinin ne zaman düzenleneceğini belli oldu.

Los Angeles Times, iki farklı kaynağına dayandırdığı haberinde, cenaze töreninin 24 Şubat 2020 tarihinde Los Angeles Lakers’ın maçlarına ev sahipliği yapan Staples Center’da düzenleneceğini yazdı.

24.02.2020 tarihinde düzenlenecek olan cenaze töreninde Kobe Bryant ve Gianna’nın yanı sıra aynı kazada hayatını kaybeden diğer 7 kişinin de anılacağı ifade edildi.

Ayrıca 24.02.2020 tarihinin Kobe Bryant (24) ve Gianna’nın (2) forma numaralarına göre belirlendiği belirtildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.