Kemal Doğulu hakkında şok iddia

“İşte Benim Stilim” yarışmasıyla üne kavuşan Kemal Doğulu, merdivenlerden düşerek hastaneye kaldırıldı. Peki Kemal Doğulu’ya ne oldu?

Ünlü modacı Kemal Doğulu, Cihangir’deki evinde kanlar içinde yerde yatarken bulundu. Doğulu, evsahibi tarafından hemen Taksim Acıbadem Hastanesi’ne kaldırıldı. Ünlü modacının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Hastaneye ilk gidenler arasında, Doğulu’nun oyuncu kardeşi Kadir Doğulu da vardı. Hastaneye arka kapıdan giren Kadir Doğulu, yine aynı kapıdan çıktı.

“ONU EL BİRLİĞİYLE BU HALE SOKTULAR”

Kemal Doğulu’nun ‘İşte Benim Stilim’ programında yıllarca birlikte jüri üyeliği yaptığı Nur Yerlitaş da hastaneye koşanlar arasındaydı. Taksiden iner inmez “Kötüye bir şey olmaz!” diyerek herkesi şaşırtan Yerlitaş, daha sonra şunları söyledi: “Kemal, çok iyi bir çocuk ama bazıları el birliğiyle onu bu hale soktu. Bunun sebeplerini biliyorum, belki bir gün her şeyi anlatırım.” Doğulu’nun intihara teşebbüs ettiği iddiasını reddeden Yerlitaş, hastaneden çıkarken de gazetecilere, “Panik atağım var. Alacağınızı aldınız, manşet belli!” dedi.

150 BİN DOLAR BORCU VARDI, PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYORDU

Yerlitaş’ın sözlerinin ardından, ünlü modacının bir süredir hayatında önemli krizler yaşadığı söylentisi yayıldı. Borç batağında olduğu konuşulan Doğulu’nun intihara teşebbüs etmiş olabileceği öne sürülüyor. Ünlü modacının, kardeşi Kadir Doğulu’nun kendisi için 450 bin dolara açtığı kuaförü üç ayda batırdığı için depresyona girdiği de söylentiler arasında. 150 bin dolar borcu bulunan Doğulu’nun sıkıntıdan saçlarının döküldüğü ve 1. 5 aydır psikolojik tedavi gördüğü konuşuluyor.

Kadir Doğulu ve Kemal Doğulu’nun arasının bir süredir maddi problemler nedeniyle bozuk olduğu ve ikilinin görüşmediği iddia edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.