‘Kasaba Doktoru’nun 4. bölümünde sürpriz gelişme

TRT 1’in yapımını ARC Film’in, yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu gerçekleştirdiği dizisi ‘Kasaba Doktoru’, 29 Nisan Cuma akşamı saat 20.00’de dördüncü bölümüyle ekrana gelecek.

‘Kasaba Doktoru’nun dördüncü bölümünde; Hakan bir yandan hastaneyle uğraşırken, bir yandan da Erol Gümüşok’un ameliyatı için plan yapmaktadır. Ömer yıllardır aradığı Kemal Demir’in, yıldızının hiç barışmadığı Hakan Hoca olduğunu öğrenince büyük bir şok yaşar. İyi bir cerrah olmak için iyi bir hocanın yanında yetişmesi gerektiğini çok iyi bilen Ömer, Özel Gümüşok Hastanesi’nden gelen teklifi reddeder.

blank

Herkes Leyla’nın hizmetli olmayı kabul etmeyeceğini, hastaneden ayrılacağını düşünürken, Leyla hizmetli olarak çalışmaya başlar. Ömer’i ise girdiği bir ameliyatta büyük bir sürpriz beklemektedir. Ömer’i bekleyen kötü sürprizler sadece işiyle sınırlı kalmayacak, Leyla’ya olan aşkının önüne de beklemediği bir engel çıkaracaktır.

Erol’un tüm uyarılarına rağmen Yalçın’ın Hakan’ı rahat bırakmaya hiç niyeti yoktur. Yalçın planlarını devreye sokmaya başladığında bu kez karşısında eskisinden daha güçlü ve kararlı bir Hakan bulacaktır.

‘Kasaba Doktoru’ dördüncü bölümüyle cuma saat 20.20’de TRT 1’de…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.