Kartepe Eşme Mahallesinde Atıksu Hatları Yenilendi

Şehrin dört bir köşesinde “altyapıda sıfır problem” ilkesiyle altyapı ve üstyapı çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Kartepe ilçesi Eşme mahallesinde gerçekleştirdiği yeni atıksu altyapı hattı çalışmalarını tamamladı.

YENİ KANALİZASYON HATLARI
2021-2022 yılı yatırım programı kapsamında Kartepe ilçesinde muhtelif cadde ve sokaklarda içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu ve dere ıslahı ile depo çalışmaları gerçekleştiriliyor. Çalışmalarına tüm hızıyla ilçede devam eden İSU Genel Müdürlüğü, Kartepe İlçesi Eşme mahallesinde bir süre önce başladığı yeni kanalizasyon hattı imalatlarını tamamladı.

1470 METRE YENİ ATIKSU HATTI
Eşme’de D100 karayolu alt kısmında gerçekleştirilen kanalizasyon altyapı yenileme çalışmaları kapsamında 300 mm çapında betonarme borular kullanılarak 730 metre uzunluğunda yeni atıksu altyapı hattı ile parsel bağlantı çalışmaları yapıldı. D100 Karayolunun üst kısmında yer alan Bağdat Caddesi 300 mm çapında betonarme boru kullanılarak 140 metre ve Yankese Sokak’ta 300 mm çapında korige boru kullanılarak 600 metre uzunluğunda olmak üzere toplam 740 metre yeni kanalizasyon hattı çalışması da yapıldı. Tamamlanan çalışmalar kapsamında Eşme Mahallesinde toplamda 1470 metre uzunluğunda yeni atıksu altyapı hattı imalatı gerçekleştirildi.

ABONE BAĞLANTILARI YAPILACAK
Atıksu altyapı hattı çalışmalarının tamamlandığı Eşme Mahallesi Yankese Sokak’ta abone parsel bağlantı çalışmaları gerçekleştirilecek. Kısa bir süre içinde çalışmaların tamamlanması ile birlikte bölge halkının atıksu altyapı hatları yenilenerek arızaların önüne geçilmesi sağlanacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.