Kara Sevda’da Kemal ve Nihan’dan evliliğe ilk adım

Ay Yapım imzalı ‘Kara Sevda’nın yeni bölümünde Kemal ve Nihan, sonsuz mutluluklarına giden yolda ilk adımlarını atacaklar. Kemal ve Nihan’ın söz merasiminin ekranlara geleceği bölüm, ekran başındakilere keyifli anlar yaşatacak.

Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı ‘Kara Sevda’nın yeni bölümünde tanıştıkları ilk andan bugüne kadar fırtınalara göğüs geren Kemal ve Nihan, gerçek bir aile olma yolunda ilk adımı atacak. Önlerine çıkan tüm engelleri aşan “kara sevdalılar”, sonsuza kadar birbirlerini bırakmamak üzere söz verecekler. Kemal, babası Hüseyin ve annesi Fehime ile birlikte Nihan’ı istemeye gidecek. Aşkları ilk günkü gibi güçlü olan Kemal ve Nihan’ın yıllardır bekledikleri bu an, ekran başındakiler için de unutulmaz olacak.

Emir pes etmeyecek!

Kozcuoğlu soyadı sayesinde kazandığı nüfuzu kaybetmeye niyeti olmayan Emir, Nihan’dan boşansa da bu durum onu, Kemal ve Nihan’ın mutluluklarını bozmaktan alıkoymayacak. Babası Galip’in hapiste olması, kız kardeşi Asu’nun ise akıl hastanesine yatırılmasıyla tek başına kalan Emir en sert ve tehlikeli hamlesini yapacak. Artık kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan ve intikam ateşiyle yanan Asu, Emir’in Kemal ve Nihan’a karşı en büyük silahı olacak.

Kızlarıyla birlikte her şeye sil baştan başlamak isteyen Kemal ve Nihan’ın mutlu anlarının ekrana geleceği ‘Kara Sevda’nın yeni bölümünde Emir, amacına ulaşarak bu mutluluğa gölge düşürebilecek mi sorusu cevap bulacak.

‘Kara Sevda’nın yeni bölümü 24 Mayıs Çarşamba saat 20:00’da Star TV’de ekrana gelecek.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.