Kara Sevda’da bu hafta sürprizler bitmiyor

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı Kara Sevda’da bu hafta; Kemal ve Nihan’ın geçmişini öğrenen Emir’in, Kemal’in ailesi üzerine oynadığı kirli oyun ekrana gelecek. Kemal’in en hassas noktası olan ailesi, Emir’in hedefindedir. Tarık ve Zeynep’in zaaflarını öğrenen Emir, yeni planını kurgular.

Kemal’in, Nihan’ın atölyesinde olduğunu öğrenen Emir, yeni planlarını devreye sokar. Bu planlar, yaşanacak büyük olayların habercisidir.

Nihan’ın Kemal’le görüşmesinin ardından, Emir’le aralarındaki ipler iyice gerilir. Emir’in Nihan’a koyduğu keskin sınırlar, Nihan’ı geri dönüşü olmayan bir yola sokar. Nihan’ın buna rağmen alacağı karar, Kemal’i bir kez daha Emir’in hedefi haline getirir.

Emir’in tehditlerine daha fazla boğun eğmek istemeyen Önder, çıkış yolu arar. Girdiği riskli araştırmada buldukları, Önder için yeni soruların başlangıcıdır.

Kemal Nihan’dan uzak durma kararı almışken, Nihan’ı hayatının tam ortasında bulur. Nihan’ın emrivakisi, Kemal’in elini kolunu bağlayacaktır. Asu ise Nihan’ın Kemal’e yaklaşmasının ne kadar tehlikeli olduğunu sezer. Nihan’ı hayatlarından uzaklaştırmak için oyunlarına başlar. Asu’nun hamlelerine Nihan güzel bir dersle karşılık verir.

Zeynep’e kaydolduğu ajanstan yeni bir iş teklifi gelir. Bu teklifle Zeynep’in hayatı hiç tahmin etmediği bir dönemece girer. Öte yandan Ozan, Zeynep’le arkadaşlığını ilerletmek için adım atar.

Emir, Kemal’le olan savaşını, onun en hassas olduğu yere taşır. Artık Kemal için de Emir’le olan savaşının kuralı değişecektir.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.