Kanal D’den Beyaz Show açıklaması

Günlerdir Beyaz Show’un bitmesi hakkında çıkan haberler için açıklama yapan Kanal D, haberlerin asılsız olduğunu söyledi.

Yaptığı şov programıyla milyonların tanıdığı ve sevdiği bir isim haline gelen Beyazıt Öztürk’ün, yıllardır sunduğu Beyaz Show programına son verildiği haberleri asılsız çıktı.

HABERLERİ YALANLADILAR

Kanal D, UçanKuş’a yaptığı resmi açıklamasında Beyazıt Öztürk’ün Kanal D’den ayrıldığı haberlerini resmen yalanladı. Yapılan açıklamada konu hakkında şunlar söylendi: “Son günlerde Beyazıt Öztürk’ün Kanal D den ayrıldığına dair çıkan haberler asılsızdır. 22 yıldır ekran yüzümüz olan Beyazıt Öztürk ile bundan sonrası için de görüşmelerimiz devam etmektedir”

“BEYAZ SHOW DEFTERİ KAPANDI” DEMİŞTİ

HT Magazin yazarı Mustafa Doğan, patronaj değişikliği sonrası hızlı bir dönüşüm yaşanan Kanal D’nin 22 yıldır devam eden Beyaz Show’u yayından kaldırmaya karar verdiğini “Beyaz Show defteri kapandı” başlıklı bir yazıyla duyurmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.