O Ses Türkiye yeni sezona bomba gibi geliyor

Jüri kadrosunda köklü değişiklik olan O Ses Türkiye yeni sezona bomba gibi geliyor.

Bir sezon ara vermesinin ardından ekranlara hızlı bir dönüş yapmaya hazırlanan O Ses Türkiye 2021’in ilk fragmanı yayınlandı. Ebru Gündeş, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Oğuzhan Koç sevilen yarışma programının jüri kadrosunda yerini aldı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle geçtiğimiz sezon ekran macerasına ara veren O Ses Türkiye, yeni jüri üyeleri ile muhteşem bir dönüş yapmaya hazırlanıyor.

blank

Jüri kadrosunda değişikliğe gidilirken Murat Boz ve Beyazıt Öztürk ile program yoluna devam ederken Oğuzhan Koç ile Ebru Gündeş yeni gelen isimler oldu.

O Ses Türkiye fragmanı ekrana getirilirken, ilk bölümüyle 2 Ekim Cumartesi akşamı TV8’de izleyiciyle buluşacak.

ACUN ILICALI FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞTI

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından O Ses Türkiye’nin çekimlerinden bir kareyi paylaşarak yeni jüri kadrosunu duyurmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.