Kalk Gidelim’in yıldız ismi Aslı Omağ sette neşe kaynağı

Trt1 Ekranlarında izleyici ile buluşan Kalk Gidelim adlı dizinin başarılı oyuncusu Aslı Omağ hem set çalışanlarını hem de izleyenleri şaşırtmakta.

Çekimleri Muğla’da süren dizinin tatil günlerin de bodruma inip kış aylarında denize giren Aslı Omağ görenleri hayrete düşürüyor. Ayrıca dublaj sanatçısı da olan Aslı Omağ dizi de ki karakterin de çokça zor olan bir şeyi başarmakta sesini değiştirerek sergilediği oyunculuğu izleyenlerin takdirini toplamakta. Sette kamyonet traktör tüfek kullanmayı öğrenen sanatçı bir oyuncunun her zaman kendini geliştirebileceğinin büyük bir kanıtı. Artık sette hanımağa diye çağırılan Aslı Omağ 30 Mart’ta Vizyona girecek olan BKM yapımı “Bizim Köyün Şarkısı” adlı filmle de gulduy gulduy kadrosu ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.