Kafadar, Deniz Seki’nin efsane şarkısı Suya Hapsettim’i yeniden seslendirdi

Kusura Bakma ve Yalan Olur ile iddialı bir çıkış yakalayan müzik grubu Kafadar, sözü ve müziği Deniz Seki’ye ait olan yeni teklileri Suya Hapsettim’i Paradise Production etiketiyle müzikseverler ile buluşturuyor.

YouTube video

Türkiye’nin önemli müzisyenleri arasında yer alan Timur Atasever, Hüseyin Pulant ve Özgen Güneş’in kurduğu Kafadar, Esat Kaba yapımcılığında yeni projelerini sevenleriyle buluşturmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda Yalan Olur adlı şarkıları ile müzikseverlerle buluşan Kafadar, sözü ve müziği Deniz Seki’ye ait olan efsane şarkı Suya Hapsettim’i yeniden seslendirdi.

Kendilerine has yorumları ve beğenilen tarzları ile müzik dünyasındaki adımlarını güçlendiren Kafadar, yeni projeleri için Deniz Seki’ye çok teşekkür ettiklerini dile getirdi.

Kafadar’a hediye ettiği şarkısı ile gruba büyük destek veren Deniz Seki ise Kafadar ekibi ile yakın zamanda çok daha büyük sürprizlerinin olacağını müjdeledi.

blank

KAFADAR KİMDİR?

TİMUR ATASEVER
Kafadar grup üyesi solisti Timur Atasever 1974 yılında İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitiminin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Temel Bilimler bölümüne girdi. 19 yaşında başladığı viyolonsel eğitimini sahne deneyimleri ile pekiştirdi. 21 yaşında yaylı grubu ile birlikte albüm kayıtları ve sahnelerde yer aldı. Halen “İstanbul Strings” Yaylı grubunda çellist olarak albüm kayıtlarına devam etmektedir. Sahnede de Türkiye’nin çok değerli sanatçılarının arkasında yer aldı. Bunlar arasında Ebru Gündeş, Tarkan, Sezen Aksu, Bülent Ersoy, Ajda Pekkan, İbrahim Tatlıses, Selami Şahin, Şebnem Ferah, Gülşen, Funda Arar, Natasha Atlas gibi çok değerli isimler yer almaktadır. Halen Ebru Gündeş’in sahnesinde kendisine eşlik etmekten çok büyük keyif almakta ayni zamanda çeşitli albüm kayıtlarında yer almaktadır.

HÜSEYİN PULANT

2 Ağustos 1982’de İstanbul’da doğdu. Ortaokul, lise ve üniversiteyi İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Klarnet bölümünde okudu. Lise yıllarında sahne çalışmalarına başladı.17 yaşında uzun süren yurt dışı turnesinden sonra Türkiye’de ve Avrupa’da birçok festivalde sahne aldı. Halen televizyon programları, dizi müzikleri ve albüm kayıtlarının yanı sıra sahne çalışmalarına da devam etmektedir.

ÖZGEN GÜNEŞ

20 Aralık 1996’da Bursa’da doğdu. Ortaokul ve liseyi Bursa’da okudu. Ortaokul yaşlarından itibaren kuzeni sayesinde müziğe ilgi duydu.12 yaşından itibaren çeşitli kurum ve kişilerden müzik ve enstrüman dersi aldı.18 yaşında Basgitar dersi almaya başladı. Üniversite hayatında ise Kütahya Dumlupınar İnşaat bölümünü yarım bıraktı. İstanbul’da hali hazırda çeşitli gruplar ve kişilerle televizyon çekimleri yaptı ve konserler verdi. Sahne çalışmalarına devam etmektedir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.