Kadir Doğulu’dan eşi Neslihan Atagül’e Sefirin Kızı desteği!

Başrollerini Engin Akyürek ve Neslihan Atagül’ün paylaştığı ‘Sefirin Kızı’ ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Atagül’ün yeni dizisine eşi Kadir Doğulu’dan da destek paylaşımı geldi.

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül Doğulu’nun ilk kez partner olarak izleyicinin karşısına çıkacağı Star’ın iddialı projelerinden Sefirin Kızı, bu akşam başlıyor. Dizide Sefirin Kızı Nare (Neslihan Atagül Doğulu) ile yörenin sözü geçen varlıklı iş insanı Sancar’ın (Engin Akyürek) destansı aşk hikayesi anlatılıyor.

HEM DESTEK HEM ÖZLEM ZİYARETİ

Kadir Doğulu, yeni dizisi önceki büyük bir heyecan yaşayan eşi Neslihan Atagül’ü setinde ziyaret etti. Eşiyle çekilmiş bu karesini sosyal medya hesabından paylaşan Doğulu, “Gittim, gördüm, sardım, öptüm, geldim. Lakin yine hasret kaldım… Artık akşam Nare’yi izleyip hasret gidereceğiz… çok iyi iş oldu biliyorum. İzleyin!” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.