“Can Yaman’a yürümedim, koştum hatta zıpladım”

Şarkıcı Ebru Polat, katıldığı bir programda son dönemde yaptığı ‘libido’ açıklaması ile magazin gündeminden düşmeyen Can Yaman hakkında konuştu.

Şarkıcı Ebru Polat, bir YouTube programına konuk oldu. Programda Can Yaman’ın sorulduğu şarkıcı, verdiği cevapla herkesi şaşırttı. İlkay Buharalı’nın, Can Yaman’ın İtalya’daki fotoğrafına yorum yaptığını hatırlattığı Ebru Polat, “Adama yürümedim, koştum hatta zıpladım” dedi. Şarkıcı söylediklerinden neden vazgeçtiğini de anlattı.

Can Yaman’ın son açıklamalarını ve hareketlerini çok kaba bulan Polat, “Kadınlara nasıl davranması gerektiğini bilmiyor. Çok kaba, hiç o şekilde düşünmemiştim onu. İnsan, kendisini nasıl bitiririn örneği oldu Can Yaman” dedi.

“OLAN VAR, OLMAYAN VAR!”

Şarkıcı, Can Yaman’ın güneşlenirken verdiği poza, “Maşallah! Olan var olmayan var. Bunu gördükçe insanın evdekine yemek veresi gelmez! Bir de bizimkiler o tipleriyle kaprisli, tripli. Boş yere kahır çekiyoruz” şeklinde yorum yapmıştı.

Can Yaman’ın eski sevgilisi Bestemsu Özdemir’den ‘libido’ çıkışı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.