Kadın dizisinin güzel oyuncusu Büşra İl’den sokak hayvanlarına destek

Fox tv de yayınlanan “Kadın “ dizisinde İdil karakterine hayat veren başarılı oyuncu Büşra İl geçtiğimiz günlerde liseli öğrencilerle buluşarak, “mavi kapak ” projesine destek veren isimler arasına katıldı.

Melekler Kahvesi ve Gültepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliğinde yürütülen mavi kapakları hayvan mamalarına ve su kaplarına dönüştürme sosyal sorumluluk projesine ünlü isimlerden yoğun ilgi devam ediyor. Bunlardan biri de Büşra İl oldu.

Güzel oyuncu Büşra İl topladıkları kapakları okula getirerek, sokak hayvanları için mama ve su kapları için dönüşüme verdi. Büşra İl liseli öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

blank

Başarlı oyuncu Büşra İl öğrencileler selfi çektirirken , topluma mesaj vermeyide ihmal etmedi. Hayvanlara eziyet etmeyelim onlarda bir canlı önümüzdeki günlerde yaz sıcakları çok olacak kapımızın önüne bir kap su koyalım hayvanları ihmal etmiyelim derken herkesi bu anlamlı projede yer almaya davet etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.