Jose Sosa’dan Beşiktaş’a büyük şok

Estudiantes’in kendisinde 4 milyon euro teklif ettiğini belirten Jose Sosa, İstanbul’a dönmeyeceğini söyledi, Ahmet Nur Çebi Sosa’yı ikna etmek için Arjantin’e gitti.

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi’nde yer alacak olması sebebiyle ‘daha güçlü’ bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş’ta ayrılık rüzgarları her geçen gün daha da sert esmeye başlıyor…

Şampiyonlukta büyük pay sahibi olan ve performansıyla taraftarların sevgilisi haline gelen Atiba Hutchinson, geçtiğimiz günlerde kulübe haber göndermiş ve “West Ham’dan teklif var. Premier Lig’de oynamak istiyorum. Bırakın gideyim” demişti.

Daha Atiba sorunu çözülmeden bir kötü haber de Jose Sosa’dan geldi…

‘FUTBOLU BURADA BIRAKMAK İSTİYORUM’

Muhteşem bir sezon geçiren, attığı gol ve yaptığı asistlerle takımı sırtlayan Arjantin yıldız, Siyah-Beyazlı yönetime ayrılmak istediğini bildirdi.

Tangocu, başkan Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi’yi arayarak “Estudiantes beni transfer etmekte ısrarcı. Bonservis için 4 milyon Euro veriyorlar. Ben de ülkeme dönmek istiyorum. Bana yardımcı olun, Beşiktaş’ta güzel günlerim geçti. Beşiktaş’ı çok sevdim ama futbolu burada bırakmak istiyorum” dedi.

Bunun üzerine kriz masası kuran Orman, Sosa ile arası çok iyi olan Çebi’den bu sorunu çözmesini istedi.

SATILIRSA BEDELİ 6 MİLYON EURO

Ahmet Nur Çebi’nin, “Bu iş bitmeli, yeni sezon hazırlıklarına gelmek istemiyorum” diyerek tavrını net bir şekilde ortaya koyan Sosa’yı ikna etmek için Arjantin’e gitme kararı aldığı öğrenildi.

Çebi’nin yarın bu ülkeye gidip Tangocu ile görüşerek dönmesini isteyeceği belirtildi. Sosa’nın geri adım atmaması halinde Çebi’nin, başkan Orman’ın da fikrini aldıktan sonra Estudiantes’le pazarlık masasına oturabileceği ifade edilirken, Kartal’ın böyle bir durumda oyuncu için belirlediği bonservis bedeli 6 milyon Euro…

GÜNEŞ ‘KALSIN’ DEMİŞTİ

Beşiktaş’ta ‘Jose Sosa krizi’ geçen sezon da yaşanmıştı. Yine Estudiantes’le temas kuran tecrübeli futbolcunun kulüp başkanı eski futbolcu Juan Sebastian Veron’la yaptığı görüşme kameralara yansımıştı. Tangocu, ayrılmak istediğini Siyah-Beyazlı kulübe iletirken; teknik direktör Şenol Güneş’in “Mutlaka kalmalı” raporu üzerine yıldız oyuncu takımda tutulmuştu. Habertürk

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.