Kadın liginde erkek mi oynadı? Beşiktaş’tan şoke eden iddia

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde Beşiktaş, puan alamadığı maçta galibiyet golünü atan Gaziantep ALG Sporlu Patricia Seteco’nun erkek olduğunu iddia ederek cinsiyetinin araştırılmasını istedi.

Kadın futbol liginde Gaziantep ALG Spor’un yıldızı Angolalı Patricia Seteco ile ilgili ortaya çarpıcı bir iddia atıldı.

Beşiktaş Futbol AŞ Yöneticisi Fırat Fidan, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’ndeki maçın ardından tartışmayı başlatan açıklamayı yaptı.

blank

NTV’den Melih Karakoç’un haberine göre; Fidan “Kimlik değiştirip erkeği kadın diye oynattılar!” derken, İdari Direktör Hasan Sarıgül, “Oyuncunun davranışlarından şüphelendik. Araştırılması için federasyona başvuracağız” dedi.

ALG cephesi ise iddiaları komik buluyor. Gaziantep ekibi transferin tüm kurallara uygun ve federasyonların izniyle yapıldığını belirtti. Kulüp tartışmalara bir açıklama yaparak yanıt vermeye hazırlanıyor.

Patricia Seteco’nun sosyal medya hesapları ise kafa karıştırıcı. Facebook sayfasındaki cinsiyet bölümünde de erkek seçili olduğu görülüyor. Hasan Sarıgül, Seteco’nun Facebook sayfasında cinsiyet bölümünde de erkek seçeneğinin işaretli olduğunu söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.