İzmir Menderes Belediye Başkanı’nın ifadesine başvuruldu!

İzmir’de Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ve Belediye Meclis Üyesi Ertan Güleç’in yanı sıra mimarlık şirketinin sahibinin ve otel müdürünün de gözaltına alındığını bildirdi. Başkan Kayalar, yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alındığına dair haberleri yalanlayarak, “Gözaltına alınmadım, ifademe başvuruldu” dedi.

İzmir Menderes Belediyesi’ndeki yolsuzluk soruşturması kapsamında Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar ve Belediye Meclis Üyesi Ertan Güleç gözaltına alındı.

CNN Türk’ün haberine göre Menderes Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen, Menderes Belediyesi’ndeki yolsuzluk iddialarına ilişkin soruşturma kapsamında elde edilen belgelerin incelenmesi sonucunda Özdere’de inşaatı devam eden 5 yıldızlı otelin imar planına aykırı şekilde yapımına izin verildiği belirlendi.

MENDERES BELEDİYE BAŞKANI KAYALAR: GÖZALTINA ALINMADIM, İFADE VERDİM

Öte yandan İzmir Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alındığına dair haberleri yalanladı.

Cumhuriyet, Birgün, Gazete Duvar ve Halk TV’nin haberlerine göre Mustafa Kayalar yaptığı açıklamada, “Bazı basın yayın kuruluşlarında hakkımda yer alan şahsıma adli işlem uygulandığına dair haberlerin herhangi bir gerçeklik payı yoktur. Soruşturma kapsamında ifademe başvurulmak üzere Mali Şube Müdürlüğüne gelip görevimizi yerine getirdik. Yapılan operasyonla ilgili adli süreç devam etmekte olup, süreci yakından takip ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.