İzmir Cumhuriyet Bayramını Sıla ile kutladı

Türk Pop Müziği’nin en sevilen sanatçılarından Sıla, İzmir Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenen Cumhuriyet Bayramı konserinde şarkılarını onbinlerce hayranıyla birlikte söyledi. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği konserde Sıla hayranları cumhuriyet bayramı coşkusunu doyasıya yaşadılar.

Ellerinde bayrak, meşale ve balonlarla onbinlerce İzmirlinin saatler öncesinden doldurduğu tarihi meydandaki coşku, konserin başlamasıyla doruğa ulaştı. Sahneye Cumhuriyet Bayramına özel tasarlanmış smokiniyle ‘Afitap’ şarkısını söyleyerek çıkan ünlü sanatçı, konserini vokalistleriyle konfetiler eşliğinde söylediği ‘Engerek’ şarkısı ile tamamladı.

blank

SILA’DAN İZMİR’İN KAVAKLARI

Cumhuriyetin 98. yılını memleketi İzmir’de sahnede kutlamasıyla ilgili mutluluğunu dile getiren ve ‘İzmir’in Kavakları’ türküsünü seslendiren Sıla’nın “Böyle bir günde sizinle olmak bu şanlı şerefli günü evde, memlekette sizlerle kutluyor olmak benim için çok onur verici. Hepimizin bayramı kutlu olsun. Aydınlık günlerin temennisiyle şahane bir akşam olsun.’’ şeklindeki sözleri büyük alkış aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.