İvana Sert, fit görüntüsü ile olay oldu

KKTC de Hayriye Vurdu organizasyon tarafından düzenlenen Turizm ve başarı ödülleri töreni için Kıbrıs’a gelen ünlü modacı ve televizyon yıldızı İvana Sert, Concorde Luxry Resort Otel plajında görüntülendi.

Fit ve düzgün fiziğiyle herkesin ilgi odağı olan ünlü manken, plajda gözleri kamaştırdı. Denizi çok sevdiğini belirten Sert “Bilenler bilir yüzmeyi çok seviyorum geldiğim gibi kendimi denize attım” dedi.

Magazin dünyasının son günlerdeki olay kadını Süreyya Yalçın hakkında da konuşan İvana Sert “Kilo vermesi sevenlerini üzmüştür umarım bir hastalığı yoktur ve ayrıca inanıyorum ki eski görüntüsüne en kısa zamanda kavuşacaktır” açıklaması ile Süreyya Yalçın’a desteğini de gösterdi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.