İstek Vakfı Okulları’nda 5 yaşındaki öğrencisini istismar eden öğretmen hakim karşısına çıkıyor!

İstek Vakfı Okulları’nda 5 yaşındaki öğrencisini istismar ettiği iddiasıyla yargılanan öğretmen davası 17 Aralık 2019 Saat:13.30’da Kartal Adliyesinde görülecek.

Kadem, “Mağdur Küçüğe Destek İçin Bizlerde Orda Olacağız.” Sloganıyla Twitter hesabından yaptığı paylaşımla “İstek Vakfı Okulları’nda 5 yaşındaki öğrencisini istismar ettiği iddiasıyla yargılanan öğretmen davası 17 Aralık 2019 Saat:13.30’da Kartal Adliyesinde görülecek” dendi.

blank

Kadem, “Dünyada yükselen bir insanlık suçu olarak karşımıza çıkan çocuk istismarı ve taciz olayları, hem çocukların bedeni ve ruhunda derin yaralar açmakta hem de toplumumuzda infial uyandırmaktadır. Bu insanlık dışı davranışa karşı sesimizi yükseltmek; sıfır toleransla mücadele etmek durumundayız.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı korumak, sağlıklı bir toplum ve sağlıklı bir gelecek inşa etmek hepimizin ortak sorumluluğudur. İstismar vakalarının önüne geçmek, özellikle önleyici tedbirler konusunda kamu ve STK iş birliği ile çözüm yolları aranarak uygulamaya geçirilmelidir.

Kadem olarak “Herkese Karşı Her Türlü Şiddete Son Ver” mottosu ile kamuoyu vicdanında yara açan her davayı takip etmeyi bir sorumluluk biliyor, bu davada da suçlu en ağır cezayı alana kadar davanın takipçisi olacağımızı duyuruyoruz” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.