Neslihan Atagül’e sosyal medyada yorum yağdı! Sefirin Kızı ortalığı yıktı!

Başrollerini Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun paylaştığı Sefirin Kızı dizisi 16 Aralık Pazartesi günü yayınlanan 1. bölümüyle ortalığı yıktı! Google’da ve Twitter’da 1. sırada yer alan dizi sosyal medyada çok konuşuldu. Neslihan Atagül de oyunculu ile izleyicilerinden tam puan aldı.

Sefirin Kızı dizisi 16 Aralık Pazartesi günü yayınlanan 1. bölümüyle yayın hayatına başladı. Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu gibi isimlerin yer aldığı dizi konusu ve oyuncularıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

KONUSUYLA DİKKAT ÇEKİYOR

Dizide Neslihan Atagül Nare’yi, Engin Akyürek ise Sancar Efeoğlu’nu canlandırıyor. Birbirlerini seven iki genç uzun uğraşlar sonucu birbirine kavuşurlar fakat Nare’nin gizemli bir şekilde kaybolup aradan 9 yıl geçtikten sonra yanında bir kızla ortaya çıkması tüm planları altüst eder. Üstelik Nare’nin yanında getirdiği kız çocuğu Sancar’a aittir.

Sefirin Kızı dizisi hem Google’da hem de Twitter’da trend olmayı başardı. Neslihan Atagül’ün oyunculuğu da sosyal medyada övgü ile bahsedildi.

blank
Engin Akyürek

SOSYAL MEDYADA TREND OLDU

Sefirin Kızı dizisi Twitter’da de en çok konuşulan konu oldu ve Neslihan Atagül’ün oyunculuğundan övgü ile bahsedildi. İşte o yorumlardan bazıları:

-Engin Akyürek ve Neslihan Atagül süper ikili olmuş dizi sezonu şimdi başladı işte. Engin Akyürek Sen nasıl güzel bir oyuncusun 15 saniyelik Surat ifadende Özlem, inanamama, kırgınlık, hüzün, sevinç, hasret 7-8 duyguyu art arda aktarabildin

-Bu ne güzel oyunculuktur be Neslihan!

-Herşeyi bir kenara koyup ve Neslihan Atagül ‘ün oyunculuğuna odaklanıyorum. Tek kelime ile muazzam. Nare’nin acısını kalbinde hissetmiş, replikler dudaklarından değil kalbinden dökülüyor sanki. Harikasın Nesli

-Neslihan Atagül paramparça ettin bizi

-Neslihan Atagul Sefirin Kızı için biçilmiş kaftan

-Engin neslihan bu gece döktürdü, dizimiz çok güzel çok beğendim

Sefirin Kızı 2.Bölüm Fragmanı Yayınlandı

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.