İŞTE! Saçını boyatan kadınların felaketi

Saçını boyatan kadınların felaketi: dip boya! Bazen vakit bulamaıp kuaföre bile gidemiyoruz. Ama elbette bunun içinde küçük öneriler var. İşte o öneriler:

Eğer beyaz probleminiz yoksa saçınızın rengine en yakın renge boyayın. Aradaki ton farkı çok olmasın ki dibiniz geldiğinde bu çok fazla sırıtmasın.

Farlarınızın sizi bu dertten kurtarabileceğini söylesek? Tek ihtiyacınız olan saç renginize yakın renkteki göz farınız. Sentetik bir kapatıcı fırçasını ıslatıp, saç renginizle uyumlu mat göz farına batırın ve saç diplerinizi boyayın.

Düz ve sönük saçlar saç diplerini daha fazla belli eder. Bunun için saçlarınızın daha hacimli görünmesi için çaba harcayın.

Ve tercihinizi saç renginize uyumlu kuru şampuanlardan veya geçici saç boyalarından yana da kullanabilirsiniz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.