Dj Yasin Keleş ve Tan Taşçı ‘Paşa Paşa’

Daha önce Tan Taşçı ile yapmış olduğu ‘Ara Ara’ şarkısı büyük beğeni toplayan, genç ve başarılı Dj YASİN KELEŞ yine ünlü popçu Tan Taşçı ile hazırladığı, DMC Müzik etiketiyle yayımlanan yepyeni single çalışması #PAŞAPAŞA ile oldukça iddialı!

YASİN KELEŞ bugüne kadar yaptığı, hepsi birbirinden başarılı, ses getiren çalışmalarının yanı sıra yakışıklılığıyla da büyük ilgi gören, başarılı bir isim. İkinci single çalışması olan Paşa Paşa, YASİN KELEŞ’in yaşamış olduğu gerçek bir hikayeyi Tan’a anlatmasıyla ortaya çıkan bir şarkı. Şarkının söz ve müziği Tan Taşçı, düzenlemesi ise YASİN KELEŞ imzası taşımakta.

yasin keles

Yaklaşık olarak beş, altı ay gibi bir süre zarfında büyük titizlikle hazırlanan şarkının video klibi de aynı özveri ile tamamlandı. Geçtiğimiz ay MURAD KÜÇÜK yönetmenliğinde Cunda Adası’nda 30 kişilik ekiple iki günde çekilen klip, tüm prodüksiyonu gibi renkli ve eğlenceli sahneleriyle de dikkat çekecek gibi.

Genç Dj ‘ Paşa Paşa’nın yapılan bir çok feat projeden daha iyi olduğuna inanıyorum. Tan ile enerjimiz tutuyor, bunun da dinleyiciye geçtiğine eminim.’ diyerek iddiasını dile getiriyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.