Ünlü fotoğrafçı Ara Güler bütün arşivini Doğuş Gubuna devretti

Aydınlık Gazetesi’nin haberine göre; anlaşmaya göre Ara Güler’in fotoğraf arşivi Doğuş Grubu’na devrediyor.

SADECE YÜZDE 40 PAY ALACAK

İşbirliği ve ortaklık sözleşmesi olarak adlandırılan bu çalışma ile Ara Güler, fikir ve sanat eserleri yasası kapsamındaki tüm haklarını kurulacak bir şirkete devretmeyi kabul etmiş oluyor. Güler, kurulacak şirkette sadece yüzde 40 pay sahibi olacak.

AYLIK 50.000 TL HUZUR HAKKI

3 milyon avro değer belirlenen ve kendisinin fotoğrafçılıkla ilgili malzemeleri ve arşivi ile 7 adet bağımsız bölüme sahip binadaki taşınmazının ayni sermaye olarak konulması karşılığında, Ara Güler’e aylık 50.000 TL huzur hakkı ödenecek.

HABER DOĞRULANMADI

Haber henüz Ara Güler ya da Doğuş Grubu tarafından resmi bir açıklama ile doğrulanmadı. Ara Güler ve Doğuş Grubu’nun yapacağı açıklama merak ediliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.