İŞTE! La Casa de Papel’in Tokyo’su Ursula Corbero’nun yeni imajı

La Casa de Papel dizisinde Tokyo karakterine hayat vermiş olan Ursula Corbero, yeni projesi için imaj değişikliğine gitti. Saçlarını uzatan ünlü oyuncu Ursula Corbero, yeni imajını sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Corbero’nun son hali büyük beğeni topladı.

Netfilix’te yayınlanan ve tüm dünyayı kasıp kavuran La Casa de Papel 5 sezon boyunca büyük ilgiyle izlendi. La Casa de Papel’in oyuncuları da yakın markaja alındı. Dizide hayat verdiği Tokyo karakteri ile izleyici karşısına Ursula Corbero, imajını değiştirdi.

blank

URSULA CORBERO YENİ PROJESİ İÇİN SAÇLARINI UZATTI

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan güzel oyuncu Ursula Corbero, yeni projesinin hazırlıklarına başladı. Tokyo olarak hafızalarda yer edinen Corbero, yıllardır kısa olarak kullandığı saçlarını uzattı.

Yeni imajı ile kamera karşısına geçen güzel oyuncu, o anları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Instagram’da 23,5 milyon takipçisi olan Corbero’nun yeni imajı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. İşte Ursula Corbero’nun yeni imajı;

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.