Hande Erçel’in 2,5 yaşındaki yeğeni Mavi’ye kanser teşhisi konuldu

Hande Erçel’in canı kadar sevgilisi ablası Gamze Erçel’in kızı Mavi ile ilgili gündeme gelen haber herkesi derinden etkiledi. Hande Erçel’in yeğeni Mavi’nin kanser tedavisi görmeye başladığı iddia edildi. Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Arto, konuyla ilgili detaylı açıklamalarda bulundu.

Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel’in 2,5 yaşındaki kızı Mavi’den herkesi kahreden haber geldi. Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Arto, Hande Erçel’in yeğeni Mavi ile ilgili kötü haberi duyurdu. Arto, minik kızın kanser tedavisi görmeye başladığını açıkladı.

blank

“HANDE ERÇEL’İN YEĞENİ MAVİ KANSER TEDAVİSİ GÖRÜYOR”

Söylemezsem Olmaz programının yorumcularından olan Arto, konuyla ilgili açıklamada bulundu. Arto, şu ifadelere yer verdi:

“Üzücü bir haber var Hande Erçel’in yeğeni Gamze Erçel’in kızı Mavi’den… Kanser tedavisi görmeye başladı. 2,5 yaşındaki Mavi Yıldırım’a kanser teşhisi konuluyor. Mart ayında karnındaki şişkinlikten dolayı hastaneye gidiyorlar ve maalesef kanser tedavisi görmeye başlıyor.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.