İŞTE! Kiralık Aşk’ın yeni sezon çalışmalarından ilk görüntüler

Star Tv’nin geçen yaz ekran yolculuğuna başlayıp aldığı reytinglerle kış sezonunda da devam eden ve Haziran ayında sezon finali yapan dizisi Kiralık Aşk’ın yeni sezon çalışmaları bugün başladı. Barış Arduç ve Elçin Sangu’nun başrollerini paylaştığı Kiralık Aşk’a hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde sevilen oyuncular Seçkin Özdemir ve Müjde Uzman kadroya dahil olmuştu.Akşam saatlerinde Kiralık Aşk yeni sezon çalışmalarından nete düşen 4 fotoğrafla dizinin sevenleri anında sosyal medyayı salladılar ve kısa sürede yeni sezonla ilgili hazırladıkları etiketler Trend Topic listesi’ne yerleşti.Ayrıca sevenlerinin heyecanla ve merakla beklediği yeni sezon fragmanlarının da bir kaç gün içinde ekrana gelmesi bekleniyor.Kiralık Aşk yeni sezonuyla Eylül Ayında Star Tv’de izleyicilerinin karşısında olmaya devam edecek.

gazetemag.com-kiralik-ask

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.