Kenan Doğulu ve Beren Saat’e HİV özrü geldi!

Beyaz Magazin canlı yayınında yorumcu Canan Danyıldız kendisine gelen mesajı okuyarak ,‘’Kenan Doğulu’nun HIV virüsü kaptığını ve Beren Saat’e bulaştırdığını iddia ediyorlar” skandal açıklamalarda bulunmuştu.

YouTube video

Beyaz Magazin canlı yayınında Canan Danyıldız kendisine yazılan skandal mesajı canlı yayında okuduğu için Kenan Doğulu ve Beren Saat’ten özür diledi.

Canlı yayın yaparken aniden bilgiler geldiğini belirten Danyıldız, ”Beren Saat’ten ve Kenan Doğulu’dan çok özür dilerim. Dün DM’den böyle bir iddia gelince hemen paylaştım. Ama hastalıkla ilgili yanlış bir terim kullandım. Bu sebepten ikisinden de özür dilerim” dedi.

ŞOK İDDİA! Kenan Doğulu HİV virüsünü Beren Saat’e de bulaştırdı!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.