Beren Saat ile Kenan Doğulu’nun arasındaki krizin sebebi Aslı İşler sessizliğini bozdu!

Beren Saat ile Kenan Doğulu’nun evliliklerindeki krizin sebebi olarak gösterilen oyuncu Aslı İşler sessizliğini bozdu. İşler, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

2014’te evlenen Beren Saat ile Kenan Doğulu’nun uzun bir süredir evliliklerinde sorun olduğu magazin kulislerinde konuşuluyordu. Taraflardan konuyla ilgili bir açıklama gelmezken, her geçen gün ortaya yeni bir iddia atılmaya devam ediyor. Son olarak evliliğin bitmesindeki nedenin ihanet olduğu öne sürülmüş, Kenan Doğulu’nun Beren Saat’i oyuncu Aslı İşler ile aldattığı belirtilmişti.

İLK AÇIKLAMA GELDİ

Konuyla ilgili olarak iddiaların odağındaki Aslı İşler’den bir açıklama geldi. 26 yaşındaki İşler, Instagram hesabından “Bugün adımı ve fotoğraflarımı kullanarak gerçeklik payı olmayan, ‘iddia edildi’ denilerek çıkan haberler asılsızdır” açıklamasında bulundu.

ŞOK! Kenan Doğulu, Beren Saat’e ihanet mi etti?

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.