İŞTE! Kadir İnanır’ın hastaneden ilk karesi

Ünlü oyuncu Kadir İnanır, evinde rahatsızlanmasının ardından kaldırıldığı Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gördü. Ameliyat olan İnanır, zor günleri geride bıraktı. Kadir İnanır, kendisini ziyaret eden arkadaşları ile fotoğraf çekildi. İnanır’ın keyifli olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Yeşilçam’ın ünlü ismi 20 Kasım’da evinde fenalaşarak Muğla’dan ambulansla Denizli’ye getirilerek Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Hastaneye kaldırılmasından bir gün sonra beyin kanaması geçirdi. Ameliyata alınan Kadir İnanır’ın sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Arkadaşı tarafından ziyaret edilen İnanır’dan fotoğraf geldi. Paylaşılan fotoğrafta Kadir İnanır’ın keyifli olduğu dikkatlerden kaçmadı.

KADİR İNANIR YOĞUN BAKIMDAN ÇIKTI

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.