İŞTE! Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin’in eski hali!

Hercai’nin başrol oyuncularından Ebru Şahin’in eski halleri ortaya çıktı. Sosyal medyayı ikiye bölen Şahin, estetikli mi değil mi diye tartışılmaya başlandı.

ATV’nin reyting rekortmeni Hercai dizisinde Akın Akınözü ile başrolü paylaşan Ebru Şahin, canlandırdığı Reyyan karakteriyle dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Dizinin yanı sıra özel hayatıyla da merak edilen bir isim olan Ebru Şahin, sosyal medyada sık sık gündem oluyor.

blank
Ebru Şahin

ESTETİKLİ Mİ DEĞİL Mİ?

Son olarak Ebru Şahin’in estetiksiz olduğu iddia edilen hali sosyal medyanın diline düştü. Bazı sosyal medya kullanıcıları Şahin’in estetikli olduğunu, bazıları da estetiksiz doğal güzel olduğunu savundu. Bu fotoğraf ise sosyal medyayı adeta ikiye böldü. Şahin’den konuyla ilgili herhangi bir açıklama ise gelmedi.

Ebru Şahin
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.