İŞTE! Fatih Portakal’ın yerine o isim gelecek!

Fatih Portakal’ın sürpriz emeklilik kararı sonrası yerine kimin geçeceği belli oldu.

Fatih Portakal’ın emeklilik kararı alması sonrası FOX Ana Haber’de yerine geçecek isim de belli oldu.

Medyaradar’ın ulaştığı bilgilere göre; Türkiye’nin en çok izlenen haber bültenini bundan sonra Habertürk TV’nin eski genel yayın yönetmeni Selçuk Tepeli sunacak.

FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk ile bugün bir görüşme gerçekleştiren Selçuk Tepeli’nin anlaşmaya vardığı bilgisine ulaşıldı.

Sürpriz ayrılık sonrası medya kulislerinde İsmail Küçükkaya, Selçuk Tepeli, Deniz Zeyrek ve Cüneyt Özdemir’in isimleri ön plana çıkmıştı.

blank

SELÇUK TEPELİ KİMDİR?

1974 yılında İstanbul’da doğan Tepeli, Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü mezunu. Tepeli, IEP Rennes’de Avrupa Birliği Avrupa’da Sınırlar ve Kamu Hareketleri üzerine mastırını yaptı.

Medya sektöründe Aktüel ve Newsweek Türkiye dergisi yayın yönetmenliğini yapan Tepeli, Habertürk yayın danışmanlığı, Gazete Habertürk Hafta Sonu ekleri genel yayın yönetmeni görevlerini yürüttü. Habertürk TV’de Ceyda Karan’la birlikte Eksen adlı programı yapan Tepeli, Fatih Altaylı’nın görevi bırakmasından sonra Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevinde bulundu. Tepeli, bir süre önce Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği’nden ayrıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.