Fatih Portakal bırakmak için 10 Milyon Dolar mı aldı?

Türkiye'nin en çok izlenen ana haber sunucusu Fatih Portakal, 10 yıllık macerasının ardından FOX TV'ye veda etti. Son kez FOX ekranlarına çıkan Portakal için düzenlenen törende duygusal görüntüler yaşandı.

7 Eylül Pazartesi akşamı koltuğunu Selçuk Tepeli’ye devreden Fatih Portakal için çalışma arkadaşları ve kanalın yöneticileri bir veda töreni düzenledi.

Fatih Portakal, eşiyle fotoğrafı bulunan pastayı keserken duygulandı. Canlı yayının ardından Selçuk Tepeli de törene katıldı.

YouTube video

Fatih Portakal’ın FOX Genel Müdürü Cenk Soner, FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk ve kanaldaki arkadaşlarıyla neşeli ve samimi sohbeti medyafaresi TV kameralarına yansıdı.

Cenk Soner, Fatih Portakal’ın her konuştuklarında “10 yılım var, 10 yılı doldurup bu işi bırakacağım” dediğini açıkladı. Portakal “Ama hiç inanmıyordun değil mi, bak bıraktım” yanıtını verdi.

Fatih Portakal, 23 yaşında mesleğe başladığı daha ilk gün ne zaman emekli olurum sorusunu kendisine sorduğunu da itiraf etti, “Bu günü yaşadığım için çok mutluyum” dedi.

Fatih Portakal’a arkadaşları şakayla karışık herkesin konuştuğu iddiayı da sordu. “FOX’u bırakmak için 10 milyon dolar aldığın doğru mu?” Bu soru üzerine Fatih Portakal kahkaha atarken, “Onu geçenlerde arkadaşlar söyledi 10 milyon almışım.. Bunu bile söylediler” diyerek dedikodulara tepki gösterdi. Medyafaresi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.