İŞTE! ‘Big Brother Türkiye’ evine veda eden ilk isim

‘Big Brother Türkiye’nin Cumartesi akşamı ekrana gelen ilk eleme gecesinde, ‘Big Brother Türkiye’ evine, rekor ödül 1 milyon TL’ye ve hayallerine veda eden ilk isim Alphan oldu.
‘Big Brother Türkiye’de dün akşam ilk eleme heyecanı yaşandı. ‘Kapüşonlular Grubu” adlı bir grup kurdukları ve elemede gizli ittifak yaptıkları için Big Brother tarafından cezalandırılan Alphan, Onur ve Sinan’ın yanı sıra Arsel, hafta içi eleme listesine giren dört isim olmuştu.
DOKUNULMAZLIĞI SİNAN KAZANDI
Alphan, Onur, Sinan ve Arsel, ‘Big Brother Türkiye’ evindeki geleceklerini belirleyecek elemeleri heyecanla beklerken, Big Brother bu dört isme, eleme listesinden adlarını sildirebilmeleri için son bir şans verdi.
Big Brother’ın verdiği dokunulmazlık görevi için arenaya çıkan Alphan, Onur, Sinan ve Arsel, ‘Big Brother Türkiye’ evinde kalabilmek için kıyasıya mücadele etti. Big Brother’ın “çok basit” olarak tanımladığı görevde, eleme listesindeki 4 isim, tutundukları uçan halatlarla duvardan duvara çarparak birbiriyle yarıştılar.
Arsel ve Alphan, dokunulmazlık oyununda ilk pes eden isimler olurken Onur ve Sinan ise, uzun bir mücadelenin ardından ‘dostluk kazansın’ diyerek dokunulmazlık görevini birlikte sonlandırma kararı aldı. Ancak Big Brother, ‘Big Brother Türkiye’ evinde, kuralları sadece kendisinin koyabileceğini ya da değiştirebileceğini unutan Onur ve Sinan’a bu gerçeği bir kez daha hatırlatacak bir ders verdi. Big Brother, ayağı daha önce yere değen Onur’u eledi. Böylece dokunulmazlık görevinin galibi Sinan oldu ve eleme listesinden adını sildirmeyi başardı.
İZLEYİCİLER ARSEL VE ONUR’U KORUDU
İsimleri eleme listesinde olan Alphan, Onur ve Arsel’den, ‘Big Brother Türkiye’ izleyicilerinden en az oyu alan Alphan, ‘Big Brother Türkiye’ evine, 1 milyon TL’lik rekor ödüle ve hayallerine veda eden ilk isim oldu.
Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, sunuculuğunu Asuman Krause’nin yaptığı ‘Big Brother Türkiye’, hafta içi her gün gündüz ve gece kuşağında, Cumartesi akşamları saat 20.00’de, eleme heyecanının yaşanacağı ‘Big Brother Türkiye – Haftanın Finali’ ile Star’da.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.