İŞTE! Arda Turan ile Berkay Şahin’in mahkemede hesaplaşacağı tarih

Arda Turan ile Berkay Şahin arasındaki olayla ilişkin duruşmanın yapılacağı tarih belli oldu. Taraflar, ilk kez Turan’ın 32. yaş günü olan 30 Ocak’ta hakim karşısında…

Günlerdir Türkiye’nin gündeminden düşmeyen Arda Turan ile Berkay Şahin arasında yaşananlara ilişkin iddianame kabul edildi ve duruşmanın yapılacağı tarih belli oldu. Taraflar, 30 Ocak’ta hakim karşısına çıkacak. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesi Bürosu tarafından hazırlanan iddianamede, Berkay’ın eşi Özlem Şahin “müşteki”, Arda Turan ve Berkay Şahin ise “müşteki-şüpheli” sıfatıyla yer alıyor.

İddianamede, Turan hakkında ‘Cinsel taciz’, ‘Kasten yaralama’, ‘Korku veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme’, ‘Ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma veya taşıma veya bulundurma’ suçlarından 3 yıl 3 aydan 12 yıl 6 aya kadar hapis cezası isteniyor. Berkay’ın ‘Hakaret’ suçundan 3 aydan 2 yıla kadar cezası isteniyor. Mahkeme olaylara tanık olduğu iddia edilen sürpriz tanığın da dinlenmesini istedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.