İstanbullular Oscar and the Wolf ile Burc Beach’te doyasıya eğlendi

Dünya çapında milyonlarca müzikseverin kalbini fetheden Oscar and the Wolf, 22 Haziran cumartesi akşamı İstanbul’da sevenleri ile buluştu.

VOLUME UP Organizasyon ve AYI Pub işbirliği ile Burc Beach’te gerçekleşen konsere ilgi büyüktü.

GÜNDÜZ DENİZ, AKŞAMÜSTÜ PARTY, GECE KONSER

Ülkemizde büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü Belçikalı grubun konserini izlemek için sevenleri gündüzden itibaren plaja akın etti. Denizin ve güneşin tadını çıkaran müzikseverler akşamüstü başlayan DJ performanslarıyla günün tadını çıkardı. Sırasıyla İlker Aksungar, Emrah İŞ ve DJ Funky C’nin müzikleriyle devam eden eğlence, Oscar and the Wolf’un sahneye çıkması ile doruğa ulaştı. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı konser Burc Beach’in kumsalında kurulan dev sahnede gerçekleşti ve 2019 yazının unutulmazları arasında yerini aldı.

İKİNCİ YUVAMA DÖNDÜM …

Her fırsatta ülkemizi ne kadar sevdiğini dile getiren grubun solisti Max Colombie, İstanbul’a gelir gelmez sosyal medya hesabından bir fotoğrafını paylaştı ve altına Türk Bayrağı emojisi ile ‘’ Back in my second home – İkinci yuvama döndüm ‘’ yazdı.

blank

Oscar and the Wolf Hakkında..

Oscar and the Wolf, yaratıcısı ve solisti Max Colombie tarafından 2010 yılında kurulan Belçikalı gruptur. 2013 yılında “Orange Sky” single’ı ile dünya çapında tanındı, 2014’te ilk albümleri “Entity” ile Belçika listelerinde zirveye yerleşti. 2016 European Border Breakers Awards’ta ‘’Entity’’ albümü ile ödüle layık görülen ünlü grup 2017 yılında yayınlanan 12 şarkıdan oluşan “Infinity” albümü ile zirveye oturdu. Ülkemizde de geniş bir hayran kitlesi bulunan Oscar and the Wolf’un ‘’Infinity’’ albümü, geçtiğimiz yıl PIAS / GRGDN Müzik işbirliği ile Türkiye’deki müzik marketlerde satışa sunuldu. Albümde yer alan ‘’Runaway’’ şarkısı sevenleri tarafından büyük beğeni topladı. Son olarak 2018’de “On Fire ” şarkısının klibini yayınlayan grup, dünyanın dört bir yanından binlerce müzikseverin kalbini fethetmeye devam ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.