İrem Helvacıoğlu menajerlik şirketi ile davalık oldu

Star TV’de ekrana getirilen başrolünü Özcan Deniz ile paylaştığı Seni Çok Bekledim dizisinde Ayliz karakterine hayat veren İrem Helvacıoğlu menajerlik şirketi ile davalık oldu. Helvacıoğlu’nun sözleşme kurallarına aykırı davrandığı iddiası ile mahkemeye başvuran şirket 10 bin dolar cezai şart ile 5 bin TL ajans komisyonu talep etti.

Sen Anlat Karadeniz dizisindeki performansı ile yıldızı bir anda parlayan şimdilerde Özcan Deniz ile Star TV’de ekrana getirilen Seni Çok Bekledim dizisinde rol alan İrem Helvacıoğlu davalık oldu.

blank

Seni Çok Bekledim dizisinde rol alan İrem Helvacıoğlu’na menajerlik şirketi dava açtı. Monat Yapım’ın avukatı Savaş Yiğit’in Anadolu Adliyesi’nde açtığı davada Helvacıoğlu’nun sözleşme kurallarına aykırı davrandığı belirtildi ve 10 bin dolar cezai şart ile 5 bin TL ajans komisyonu talep edildi.

Dava dilekçesinde ünlü oyuncunun Seni Çok Bekledim dizisiyle ilgili tüm görüşmelerini Monat Yapım’ın yaptığı ancak daha sonra anlaşma aşamasındayken Helvacıoğlu’nun Kartal 18. Noterliği’nden ajansa menajerlik sözleşmesinin feshi için ihtarname gönderdiği belirtildi. Monat Yapım’ın da sözleşmeye aykırı davranış nedeniyle oluşan hak kaybını oyuncudan talep ettiği ifade edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.