İrem Helvacıoğlu’ndan burun estetiği açıklaması geldi

İrem Helvacıoğlu burun estetiği yaptırdığı haberleri ile gündeme gelmişti. Ünlü oyuncu hakkında çıkan haberlere cevap verdi. İrem Helvacıoğlu, burun estetiği yaptırmadığını sağlık sorunları sebebiyle bu yola başvurduğunu belirtti.

Son olarak Disney Plus dizisi Kaçış ile seyirci karşısına çıkan İrem Helvacıoğlu, burun estetiği yaptırdığı haberleri ile gündeme gelmişti. Eski halinin gittiği ve doğallığını kaybettiği yönünde eleştiriler ile karşılaşan İrem Helvacıoğlu, bu duruma açıklık getirdi.

İREM HELVACIOĞLU’NDAN BURUN ESTETİĞİ AÇIKLAMASI

İrem Helvacıoğlu, “Yıllardır nefes alma problemi yaşıyordum. Estetik değil sağlık sorunlarından dolayı ameliyat oldum” açıklamasında bulundu.

Öte yandan İrem Helvacıoğlu, gurme Yolaç Özcan ile olan ilişkisini bitirme kararı almıştı. Helvacıoğlu’nun yeni sezonda nasıl bir projede rol alacağı ise ayrıca merak konusu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.